top of page

Açık Havada Spor

Güncelleme tarihi: 29 Tem 2020


Açık Havada Spor

Spor salonunda spor yapmak, zinde kalmak için en çok tercih edilen yoldur. Size hem ihtiyacınız olan programı hem de düzenli spor yapmanız için gerekli disiplini sağlar. Bu avantajların yanı sıra, kapalı alanda spor yapmak sizi sıkabilir. Bu yüzden spor hayatınıza renk katmak için dışarıya çıkın ve doğal ortamda spor yapmanın keyfine varın. Unutmayın ki; tüm çözümleri doğada bulabilirsiniz.


Yürüyüş yapın ve koşun

Sağlıklı kalabilmenin en kolay ve iyi yoludur. Özellikle de hava durumu elverişli ise bebeğinizle ya da onsuz uzun yürüyüşler yapmaya çalışın. Eğer fiziksel ve kondisyon açısından uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, koşu bandı yerine parkta koşabilirsiniz. Tamamen enerjiyle dolduktan sonra aradaki farkı anlayacaksınız. Eğer zaman sıkıntınız varsa ve dışarıda spor yapamıyorsanız, kendinize fırsatlar yaratın; mesela gideceğiniz yerin bir önceki durağında inebilir ve gideceğiniz yere yürüyebilirsiniz.


Temiz hava sayesinde çifte yoga etkisi

Yoga yapmak hem zihinsel hem de fiziksel bir temele dayandığından, içinize çekeceğiniz temiz havanın çok faydası olabilir. Spor salonundaki aynalara bakmak yerine kuşları, ağaçları ve parkın çevresini izlemek size daha iyi gelecektir. Arkadaşınızla dışarıda yoga yapmak için randevulaşabilir hatta bebeğinizi bile götürebilirsiniz. İçinizdeki barış, huzur ve mutluluk doğal olarak bebeğinize de geçecektir.


Bisiklete binin

Mükemmel bir kalp dostu egzersizi olan bisiklet sayesinde çevrenizi de öğrenebilirsiniz. Bisiklete binmenin başka birçok yararı daha vardır; temiz hava, harika manzaralar seyretme fırsatı gibi. Hatta günlük işler listenizdeki bazı görevlerinizi bile halledebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek önemli şey vücudunuz için uygun olan bisikleti seçmek. Hatta bisikletinizin önüne koyacağınız küçük bir bebek koltuğu sayesinde bebeğinizi de bu keyifli yolculuğa dahil edebilirsiniz.  


0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page