top of page

Doğum Sonrası Fark Ettikleriniz

Güncelleme tarihi: 18 Ağu 2020


Doğum Sonrası Fark Ettikleriniz

Kadınlar için genelde bebek sahibi olduktan sonra bazı kelimelerin anlamları değişmektedir.


'Kirlenmek' de kesinlikle bunlardan biridir. Eski alışkanlıklarınızı unutun. Çocuğunuzun yemek lekelerinin bulaştığı tişörtle dolaşmaya alıştıysanız, artık siz de profesyonelleşmeye başladınız demektir!


Uykusuz geceler, özel hayatınızın kalmaması gibi korku dolu ebeveyn hikayeleri duymuşsunuzdur. Fakat bu değişimin bir kabusa dönmesine gerek yok. Her şey düşündüğünüzden daha kolay olabilir. Anne olmak gibi öznel bir süreci huzurlu bir deneyime de çevirebilirsiniz. 


Bebeğinize dünyayı tanıtırken, kendinizi de keşfedeceksiniz; çünkü çocuklar bazen ayna gibi bizde olanı yansıtırlar! 

Anne ve bebek arasında kendiliğinden sıkı bir bağ oluşur. Bu bağ sizin önceliklerinizi değiştirecek ve her şeyi kontrol etmeye çalışmaktan vazgeçeceksiniz. Bir anne olarak, bebeğiniz dışındaki şeyleri boş vermenin rahatlığını yaşayın. Her şey kendiliğinden düzene girecektir, siz keyfinize bakın. 


Birçoğumuz annemizden ‘anne olunca anlayacaksın’ lafını duymuşuzdur. Bebeğinize olan inanılmaz sevginiz sayesinde annenizin ne demek istediğini daha iyi anlayabilirsiniz ve anne olduktan sonra annenize daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Sadece bebeğinizin bakımı için değil, aynı zamanda annelik hissini paylaşmak için de…


0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page