top of page

Kadınlar Erkeklere Karşı


Çoğu kültürde erkeklerin içinde bir spor tutkusu vardır. Kazananları, faulleri, zaferleri,… bunların hepsini takip ederler.


Erkeklerin çoğunun daha somut bir hayatı sevdiklerini kabul etmek gerekir. Kadınlarsa buna karşılık daha içgüdüsel davranışlarla hareket ederler. Erkekler oyuncuların topun arkasında koşmalarını izlerken, kadınlar ise kendileri için daha çok huzur ve mutluluk anlamına gelen zaferler elde etmek için ilişkilerin peşinden koşmayı tercih ederler. Kadınların peşinden koştukları şeyin erkekler değil ilişkiler olduğunu iyi anlamak gerekir. Kadınların derbileri de kendilerine göre en ciddi olan ilişkileridir.


Kadınlar birçok taktik uygulayıp bir sürü oyunlar oynarlarken bazen en önemli kısmı gözlerinden kaçırırlar. Erkeklerin bizleri anlayabilmelerinin en kolay yolu, kendimizi ve hislerimizi doğrudan ifade etmektir. Erkekler genelde onlara yapılan imaları ve kadınların hassas noktalarını anlamazlar.


Bu oyunun centilmence oynanması beklenir ancak bazen kırmızı kartlar, fauller ve sakatlıklar kaçınılmazdır. Yine de eğer bir kadın o milyonda bir ihtimali bulduğunu düşünürse bu kavga asla bitmez.


Şöyle bir toparlamak gerekirse, yeteneklerinizi bilmek ve hedeflerinize karar vermek başarılı bir oyunun temelini oluşturur. İçgüdülerinize güvenin ve sınırlarınızı belirleyin. Hiçbir şey mükemmel de değildir kolay da değildir. Sıkı çalışmak ve büyük çaba sarf etmek ayrıca eşinizle olan bağınızın da gelişmesine yardımcı olacaktır.

0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page